Klicka på bilderna för att se videos


2023:

                                       vlog @CoffeeChopCustomStudio                                                   

                                                               Celine von noir & Sofi Q 's pinuptävling @celinevonnoir4801

2022:


 Bamboo Bombers rev loss i Neonparken

Klicka här för att se klippetDet var året då vi flög högt! ;-) 

Se hur högt här 
2018:
Rundtur i parkenSouthbounds rockar loss

Klicka här för att se klippet på SouthboundsAvslutade kvällen gjorde 

Boppin'  Steve som körde hårt på scenen.

Klicka här för att se klippet på Boppin SteveJohn Wildcat spelar in liveskiva

Lyssna på John Wildcat här


Filmad intervu i programmet "Freda Freda" som spelas in i Oskarshamns kulturhus

Sociala medier:

Gamla hederliga papperstidningar 


2018

Artikel i Barometern före Rockabillyn

Även i år slänger Kjelle in vår affisch i Americar!

Vi är mycket tacksamma för detta!

Emmaboda tidning efter Rockabillyn

 2017

Kul att Kjelle gillar vårt evenemang och har med det i tidningen Americar i år åxå!

Reportage i 24 Emmaboda

20 Mars 2017

Nu utökar han fjolårssuccén: ”Vi gasar på”

Rockabilly i Neonparken blev en stor succé vid förra årets Power End of Summer Meet i Emmaboda. Nu satsar arrangörerna ytterligare inför årets träff.

 

Fjolårets succé med Rockabillycamping på Rasslebygds festivalområde tar ny sats till sommaren.

 

– Vi gasar på! Vi fick så fin respons förra året och alla var verkligen supernöjda och tyckte att det var en förträfflig grej att kunna sova över på ett bra ställe i samband med Power End of Summer Meet i Emmaboda. De flesta sa att de skulle komma tillbaka och dessutom ta med sig sina kompisar, säger initiativtagaren Harley Johansson.

 

I fjol var det aktiviteter under endast en dag på campingen. Till sommaren kommer det vara full fart från fredag till söndag.

 

– Vi vill försöka behålla folket i Emmaboda hela helgen. Jag tror att det gynnar hela orten och alla vinner på det, ju fler som stannar kvar. Men då gäller det att ha något att erbjuda också, säger han.

 

Efter den fina responsen förra året, har det varit enkelt att locka knallar och aktörer till årets evenemang, berättar Harley.

 

– Allt är inte spikat ännu. Men en nyhet kommer vara en barberare. I fjol hade vi bara en tjejfrisör på plats, som kommer även i år. Klädföretaget Sweet Poison kommer, liksom rockabillybandet TT Grace, kända från Talang 2017.

 

– Det kommer vara dansuppvisning, modevisning och artister bokade alla tre dagarna. Meningen är att man ska kunna ta en helhelg i Emmaboda genom att bo hos oss och sedan göra en avstickare på Power Meet på lördagen.

 

Power End of Summer Meet går av stapeln den 26 augusti.

 

2016

Reportage i 24Emmaboda innan

Power Meet

Han vill göra rockabillycamping till en tradition

På lördag arrangeras den 31:a upplagan av Power End of Summer Meet. I helgen gör dessutom rockabillycampingen på Emmabodas festivalområde debut. "Jag hoppas det kan bli en tradition", säger initiativtagaren Harley Johansson.

 

Harley Johansson är bilfantast och äger själv en Pontiac Bonneville från 1965. Han berättar att en rockabillycamping i samband med Power End of Summer Meet i Emmaboda är en tanke som har vuxit fram genom åren.

 

– Jag såg ett behov av att det finns en sådan camping. Det är många som åker långt och kanske inte vill köra hela vägen hem samma dag. Nu kan man förlänga sin vistelse i Emmaboda och samtidigt ha lite trevligt här.

 

På festivalområdet kommer det arrangeras aktiviteter både under fredagen och lördagen. Bland annat kommer det vara musikuppträdande från The Snapshots, frisörer, tatuerare, bilplåtslagare och modevisning på området.

 På fredagskvällen kommer även en ölprovning att hållas på bryggeriets uteservering.

 

– Jag vill att besökarna ska få en helhetsupplevelse och inte bara vara kvar över dagen, säger Harley Johansson som har planerat för rockabillycampingen i ett års tid.

 

Han berättar vidare att intresset verkar vara stort för campingen och telefonen ringer allt oftare ju närmare helgen kommer.

 

– Det var några som ringde häromdagen och ville komma redan på onsdag, torsdag. Det är bara att ställa upp och öppna upp portarna.

 

Hur många besökare hoppas du på?

– Det är svårt att svara på. Men jag hoppas på ett par hundra gäster i alla fall. Och det tror jag det blir också. Responsen har varit över alla förväntan hittills.

 

Till vardags arbetar Harley Johansson på gjuteriet på Flygt. Under den här veckan har han tagit semester för att ställa i ordning campingen.

 

– Det är mycket att stå i. Men det är bara kul. Jag hoppas det kan bli en tradition.

 

Kul att Kjelle gillade vårt event så pass så han tog med det i tidningen!

Reportage i Barometern innan Rockabillyn.

Reportage i 24 Emmaboda mitt i pågående Rockabillyn.

Succé för Rockabilly i Neonparken: “Nästa år blir vi fler”

Harley Johanssons initiativ med Rockabillycamping i Neonparken har blivit en stor succé och campinggästerna öser hyllningar över värdskapet. "Det är fantastiskt trevligt här. Vi kommer tillbaka nästa år. Fast då blir vi fler", säger Kaj Jensen och Bo Jönsson.

 

På lördagen går den stora Power End of Summer Meet av stapeln på Emmaboda flygbana. Tidigare har många långväga gäster bara åkt över dagen. Men i år har de haft möjligheten att övernatta och samtidigt bli bjudna på underhållning på Emmabodas festivalområde.

 

– Det är väldigt bra ordning och reda här. Jag är grymt imponerad av arrangörerna som gör det här för första gången, säger Kaj Jensen och får medhåll av kompisen Bo Jönsson:

– De har tänkt på allt från säkerhet till underhållning. Ett kanonarrangemang.

 

Under fredagskvällen bjöds det på underhållning av The Snapshots och dessutom anordnades en ölprovning på festivalområdets eget bryggeri.

 

– Det var toppen! Väldigt kul och häftigt att de har ett eget bryggeri mitt här ute, säger Bo Jönsson och Kaj Jensen, som har rest från Sävsjö till den stora bilträffen.

 

Runt 200 ekipage kom det. Ungefär det förväntade, enligt arrangören Harley Johansson.

 

– Det var där jag trodde vi skulle ligga. Det har varit en succé för alla har varit så himla nöjda och positiva. Sen var det kanske inte helt hundra ekonomiskt. Men det hade jag räknat med första året. Det viktigaste är att skapa en bra upplevelse, så folk kommer tillbaka och kanske tar med sig andra nästa gång, säger han.

 

Både Bo Jönsson och Kaj Jensen hoppas att Rockabillycampingen ska bli ett årligt återkommande inslag.

 

– Det är fantastiskt trevligt här!. Vi kommer tillbaka nästa år. Fast då blir vi fler!

 

Artikel i Emmabodatidningen efter Rockabillyn